• Kackertstraße 11, 52072 Aachen
 • Telefon: +49-(0)241/84044
 • Fax: +49-(0)241/8793494
 • info@hbo-aachen.de
logo
 • Centrum voor hyperbare zuurstoftherapie (HBO) en duikgeneeskunde
  • 15 JAN 14
  • 1

  Patiëntenervaring – behandeling bij osteochondritis dissecans

  Al sinds mijn 12e had ik sterke pijn in mijn rechterknie. Pas op mijn 26e kreeg ik de diagnose: osteochondrosis dissecans, een klein stukje afgestorven bot in het kniegewricht. Helaas bestaat er daarvoor niet echt een goede therapie – wat dood is, blijft dood. Maar toen hoorde ik iets over de mogelijkheden van hyperbare zuurstoftherapie. Ik besloot dit te proberen, omdat het een pijnvrije en niet invasieve behandelmethode is. Het resultaat na 30 sessies was ongelooflijk. Ik heb geen pijn meer in mijn knie en kan zelfs weer skiën. De sessies gingen snel voorbij en de begeleiding, de sfeer en het team waren fantastisch. Hartelijk dank!

  Robin B.

  Schrijf een commentaar
 • Geplaatst doorMvr Stevens Hellwigop 30. december 2017, 20:47

  Mijn vrouw heeft bortkanker gehand heeft 41 bestraling gekregen.
  Alles goed verlopen met bestraling.
  Naar 4 weken bacterie in borst van alle aan gedaan voor bacterie kapot te krijgen mislukte.
  Uiteindelijk zuurtstoftank Aken 30 dagen behandeling na 15 dagen verbetering,na 20 dagen geen medicijnen meer we zijn nu 1 maand verder en alles is nog perfect het is de moeite waard

  Reageer →

Commentaar geven

Commentaar afbreken