• Kackertstraße 11, 52072 Aachen
 • Telefon: +49-(0)241/84044
 • Fax: +49-(0)241/8793494
 • info@hbo-aachen.de
logo
 • Centrum voor hyperbare zuurstoftherapie (HBO) en duikgeneeskunde
  • 24 OKT 16
  • 0

  Patiëntenervaring – In het zuurstof centrum te Aken ben ik in behandeling geweest van 9-augustus tot 14 september 2016

  De behandeling had ik voorgeschreven gekregen van de uroloog dr. De Vries van het Zuyderland ziekenhuis te Heerlen dit naar aanleiding van lange tijd bloedingen in mijn blaas na bestralingen in 2006. Ik heb 11 katheters gehad via de plasbuis in een tijdsbestek van 6 weken.

  Mijn 12 hebben ze ingebracht via de buik (Suprapubic katheter) omdat de plasbuis helemaal stuk is en verstopt. Deze Suprapubic katheter is ingebracht op 4 augustus 2006 en werkt prima.

  Ik heb 30 behandelingen in het zuurstof centrum ondergaan van 09-08 tot 14-09, waar ik vooraf erg tegenop gezien had, 30 maal twee en half uur in zo’n cabine is niet niks.

  Het begin was moeilijk, vooral de eerste twee keer. Maar ik heb de andere behandelingen ZEER GOED doorstaan met het gevolg dat mijn bloedingen al na een week ophielden en het resultaat zeer bevredigend was.

  Over het centrum zelf ben ik zeer tevreden, goede opvang en goede verzorging en zeer vriendelijk personeel. Niks dan lof. Ook de mede patiënten waren vriendelijk.

  Ik kan dan ook iedereen aanraden gebruik te maken van dit centrum met zijn vakkundig personeel.

  Ik bedank mij dan ook bij het personeel.

  Hoogachtend,

  Chris Willems-Ubachsberg.

  Schrijf een commentaar

Commentaar geven

Commentaar afbreken